Telefon: +36-1-249-4746 | Mobil: +36 70 385 6877 | E-mail: office@overmatic.hu

1044 Budapest, Megyeri u. 51.

Adatvédelmi tájékozató

A weboldalt üzemeltető Overmatic Kft. elkötelezett a weboldal látogatói, ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében és kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását.

A személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A weboldal látogatója (továbbiakban: Felhasználó) a weboldal meglátogatásával, megnyitásával és használatával egyidejűleg mindenféle korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja a jelen adatvédelmi tájékoztatóban foglalt rendelkezéseket.

A megadott személyes adatokat a vonatkozó hatályos jogszabályoknak eleget téve, körültekintéssel, és szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

A megadott személyes adatait harmadik fél részére nem adjuk át, csak ha a Szolgáltatás jellege miatt, annak teljesítésével kapcsolatosan és mindenkor az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján.

Adatkezelő

Az adatkezelő az overmatic.hu internetes oldalt üzemeltető OVERMATIC Nyílászáró Automatizálási Kft. (a továbbiakban: „Szolgáltató/Üzemeltető”)

Székhelye: 2095 Pilisszántó, Nadhumni utca 58.
Adószám: 25909865-2-13
Cégjegyzék szám: 13-09-186371
Cégbíróság: xxxxxxxxxxxxxxxx
Képviseli: Szabolcs Péter ügyvezető
E-mail: office(kukac)overmatic.hu

Jelen adatkezelési tájékoztató az overmatic.hu weboldal és aldomainjainak adatkezelését szabályozza, melyet a Szolgáltató magára nézve kötelezőnek ismer el, magát azoknak aláveti. Jelen tájékoztató teljes szövege, valamint annak esetleges módosításai a honlapon történő közzététellel lépnek hatályba.

Ezáltal teszünk eleget az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) bekezdésében foglalt követelménynek.

Az adatvédelmi tájékoztató elérhető az alábbi oldalról: https://www.overmatic.hu/adatvedelem/


Az overmatic.hu weboldalon az ajánlatkérésekor, illetve üzenet írásakor a bekért személyes adatok kezelése az Ön hozzájárulásán alapul.

Ajánlatkérés esetén bekért személyes adatok

Az ajánlatkérés esetén az oldalon található űrlapon bekérjük a nevet, e-mail címet, telefonszámot, hogy válaszolni tudjunk a megkeresésre, a termékeinkről érdeklődőknek ajánlatot tudjunk adni és fel tudjuk venni velük a kapcsolatot. Az ajánlatkérés után ezeket az adatokat maximum 30 napon belül töröljük.

Kapcsolatfelvételi űrlapon bekért személyes adatok

A Kapcsolat oldalon található űrlapon bekérjük a nevet és az e-mial címet, hogy válaszolni tudjunk a megkeresésre, érdeklődésre. Ezeket az adatokat utána maximum 30 napon belül töröljük.

Sütik

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor egy webhelyet látogatsz meg. A sütik számtalan funkcióval rendelkeznek. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, felhasználásra kerülnek pl. az online bevásárlókosarak használatakor, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

Az overmatic.hu a sütiket a következő célokból használja:

Weboldalunk fejlesztése, a navigációja megkönnyítése weboldalunkon és annak funkcióinak használata során, így biztosítva a zökkenőmentes felhasználói élményt.

Feltétlenül szükséges, munkamenet (Session Cookies) sütik

Ezek a sütik ahhoz szükségesek, hogy a felhasználók böngészhessék weboldalunkat, használják annak funkciót, pl. többek között az adott oldalakon végzett műveleteinek megjegyzését egy látogatás során. Ezen sütik érvényességi ideje kizárólag az  aktuális látogatásra vonatkozik, a munkamenet végeztével, illetve a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépéről.

Ezen cookie-k alkalmazása nélkül nem tudjuk garantálni weboldalunk használatát.

Használatot elősegítő sütik

Jelenleg nem használunk ilyen sütiket a weboldalunkon.

Teljesítményt biztosító sütik

A Google Analytics sütiket arra használjuk, hogy információt gyűjtsünk azzal kapcsolatban, hogyan használják látogatóink weboldalunkat. Ezek a sütik nem tudnak személy szerint beazonosítani (az éppen használt IP címet is csak részben rögzítik), olyan információkat gyűjtenek, mint pl. hogy melyik oldalt nézte meg a látogatónk, a felhasználó a weboldal mely részére kattintott, hány oldalt keresett fel, milyen hosszú volt az egyes munkamenetek megtekintési ideje, melyek voltak az esetleges hibaüzenetek – mindezt weboldalunk fejlesztésének, valamint a felhasználók számára biztosított élmények javításának céljával.

A Google Analytics sütikkel kapcsolatos további tudnivalók érdekében kérjük, kattints ide.

Jelenleg weboldalunk még nem használ ilyen típusú sütiket.

Sütik ellenőrizése és kikapcsolása:

Minden modern böngésző engedélyezi a sütik beállításának a változtatását. A legtöbb böngésző alapértelmezettként automatikusan elfogadja a sütiket, de ezek általában megváltoztathatóak, hogy megakadályozza az automatikus elfogadást és minden alkalommal felajánlja a választás lehetőségét, hogy szeretnél-e vagy nem sütiket engedélyezni.

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a sütik célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, ezért a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy felhasználóink nem lesznek képesek weboldalunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a weboldal a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

Google Térkép

Ez a weboldal a Google Maps-et használja a Kapcsolat oldalon az irodánk/cégünk helyének pontos meghatározásához. A Google Maps cookie-kat használ. Azért használjuk a Google Maps interaktív térképét, mert a látogatóknak ezzel sokat segítünk a hozzánk vezető út megtervezésében.

A Google Maps használatakor feltételezzük, hogy a Google betartja az adatvédelmi politikáját, amit itt találhat meg: http://www.google.hu/intl/hu/policies/privacy/és a szolgáltatási feltételeket.

Adattovábbítás

a) A továbbított adatok köre az ajánlatkérés és üzenet megválaszolása érdekében:
Vezeték-és keresztnév,  e-mail cím, telefonszám,
Az érintettek köre: A weboldalon ajánlatot kérő és az üzenetküldő űrlapot használó valamennyi érintett.
Az adatkezelés célja: A megkeresésükre válaszolhassunk/ kapcsolatfelvétel.
Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A kérdések és válaszok lebonyolításáig tart.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
A személyes adatokat a következők kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával:

A cég munkatársai.

Tárhely-szolgáltató:

Tárhely.eu Szolgáltató Kft.
1144 Budapest, Ormánság u. 4.
Levelezési cím:1538 Budapest, Pf.: 510.

Telefonszám: +361 789 2 789
www.tarhely.eu
E-mail: info@tarhely.eu

Továbbított adatok köre:
név, e-mail cím
Adattovábbítás célja: az ajánlatkérők és üzenetküldőknek válaszolni tudjunk a megkeresésükre
Adatkezelési tájékoztató:
 https://tarhely.eu/dokumentumok/adatvedelmi_szabalyzat.pdf

Adatbiztonság

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Érintettek jogai

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jogorvoslat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Budapest, 2018. május 10.

Adatvédelmi tájékoztató letöltése

Scroll to Top