Telefon: +36-1-249-4746 | Mobil: +36 70 385 6877 | E-mail: office@overmatic.hu

1044 Budapest, Megyeri u. 51.

Az Overmatic Kft. egyik régi beszállító partnerét kérdeztük a közös munkáról.

Az Overmatic Kft. egyik régi beszállító partnerét a HBZ Kft. munkatársát, Sándor Mihályt kérdeztük a közös munkáról.

 

Hány éve dolgoznak már együtt a Overmatic-kal, hány éves szakmai kapcsolatról beszélhetünk?

Legalább hat éve már, hogy szoros munkakapcsolatban van a két cég egymással, és kölcsönös beszállító partnerei vagyunk egymásnak. Ennek a hat évnek sikeres együttműködése szerintem a jövőben sem fog megszakadni.

Hogy találtak az Overmatic-ra, mint ajtó és ablakautomatizálással foglalkozó cégre? Ajánlotta valaki őket Önöknek, vagy esetleg online bukkantak a weboldalra és a szolgáltatásaira?

A szakmában, a szakmából már jól ismertük őket, tehát régi, szinte baráti kapcsolat volt a két cég között. Illetve személyes kapcsolat is volt közöttünk,, hiszen a tulajdonosok is nagyon jól ismerik egymást.

Pontosan mely szolgáltatásait, termékeit veszik igénybe a cégnek?

A két kft. között úgymond egyfajta barterezés van, egymás kölcsönös beszállítói vagyunk, ezért erősen egymásra is vagyunk utalva. Rendszeres a termékek szállítása a két cég között, mi az Overmatic-tól főleg ablak- és ajtóvasalatokat vásárolunk meg. És mindig minőségi termékeket kapunk tőlük, sosincs gond velük.

Ha három érvet kellene felsorolni az Overmatic mellett, akkor miket emelne ki?

Elsősorban a rugalmasságot szeretném megemlíteni. Az egyeztetések, a megrendelések és szállítások körül mindig nagyon zökkenőmentesen zajlik minden, mert hihetetlen rugalmasan és alkalmazkodóan kezeli a cég ezeket a folyamatokat.

Ezenkívül hihetetlen széles és fantasztikusan jó minőségű a termék-palettájuk, ami nemcsak a legerősebb érv mellettük, hanem a legjobb garancia is egyben. Emellett az abszolút megfizethető ár kiajánlása a termékekre, illetve a  megbízhatóságuk az, amit mindenképpen ki kell emelnem a velük való munkakapcsolatot illetően.

És termékvásárlásnál, szállításnál, vagy éppen ajánlatkérésekkel kapcsolatban milyen hozzáállást tapasztalt az Overmatic munkatársai felől?

Nagyon ügyfélközpontú hozzáállást tapaszatalok felőlük, mindig segítőkészek és ezekben a dolgokban is rendkívül rugalmasak és gyorsak. Mivel egy nem túl nagy létszámú cégről beszélünk, ezért nemcsak a cégen belül, de a cég kifelé való, partnerei felé való kommunikációjában is a bizalmat és a már-már családias hangulatot említeném meg.

Ha egy Önökhöz hasonló cégnek ajánlaná a céget, akkor elsősorban mit mondana el róluk? Miért ajánlaná őket?

 

A cég erőssége szerintem a terhelhetőségben, a megbízhatóságban és a szakmai, minőségi termékekben rejlik, ami miatt bizalommal ajánlanám őket más hasonló, szakmai profillal rendelkező cégnek, vagy ügyfélnek.

Scroll to Top