Telefon: +36-1-249-4746 | Mobil: +36 70 385 6877 | E-mail: office@overmatic.hu

1044 Budapest, Megyeri u. 51.

Fókuszban a tetőtéri ablakmozgatás

Társasházi lakásokban, családi házakban, tetőtér beépítéseknél, stúdiólakásokban, de irodákban is gyakori a ferde beépítésű ablak, melyet az ott élő és/vagy dolgozó emberek szeretnének kényelmesen kinyitni és bezárni. A redőnyök, roletták, napellenzők, mint árnyékoló eszközök motoros mozgatása az elmúlt 20 évben a magánszektorban is kivívta magának a létjogosultságot, és már nem a luxuskategória része. Ma már nemcsak egy redőnyt, de egy ablakot is ki tudunk nyitni gombnyomásra.

A motoros ablakmozgatás nemrég kezdte csak szárnyait bontogatni a lakossági szférában. Az eddig csak építőiparra jellemző, szellőztetést és/vagy hő- és füstelvezetést megvalósító motoros megoldások ma már nem csak az építőipari szektor sajátosságai. A családi házakban, lépcsőházakban, magasban vagy akár elérhető magasságban lévő ablakok mozgatása kényelmi szempontokat is szolgál. Ezeket jelentősen egyszerűbb távirányítóval, fali kapcsolóval, vagy az okos otthonokban telefonnal/tablettel működtetett ablakmozgató motorral megvalósítani. Ez egyszerű megoldás, kényelmes, és nem igényel fizikai erőt. Az ablakot mozgató motorok esztétikusak, és kis helyet foglalnak el.

 

A szükséges eszközök beszerzése gyors, telepítésük egyszerű, de szaktudást igényel. Szerviz szolgáltatásuk teljességgel megoldott.

Scroll to Top

Tisztelt Ügyfeleink!

A beszállítói áremelések és a Forint további gyengülése következtében július 1-től 10-17%-os áremelést hajtunk végre.

Megértésüket köszönjük!​