Telefon: +36-1-249-4746 | Mobil: +36 70 385 6877 | E-mail: office@overmatic.hu

1044 Budapest, Megyeri u. 51.

Interjú Tamási Attilával, a T-Szabó Kft. vezetőjével

“Én az Overmatic-tól vásárolok,

mert több mint 20 éve megbízom bennük.”

Interjú Tamási Attilával, a T-Szabó Kft. vezetőjével

 

 Hogy kezdődött ez a szakmai együttműködés, ami már a nagykorúságát is megélte?

Korábban kollegiális viszonyban együtt dolgoztam az Overmatic vezetőjével, Szabolcs Péterrel és már akkor is nagyon nagy volt közöttünk a szakmai összhang. Később, amikor már mind a ketten saját céget vezettünk, megmaradt ez a jó viszony, ami most már sok éve jelent mind a két cég számára biztonságot.

Milyen termékeket vásárolnak a cégtől?

Elsősorban ablakmozgató motorokat, vezérléseket hiszen mi ezek beszerelésével és az ehhez kapcsolódó projekt-szolgáltatásokkal foglalkozunk. Tehát nem viszonteladói, hanem vásárló és alvállalkozói-telepítői viszonyban dolgozunk együtt. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a mi projektjeinknél szereljük ezeket az ablakmozgató motorokat, hanem az Overmatic saját munkáinál is mi végezzük a termékek beszerelését, illetve számos esetben a szervízelését is. Tehát nemcsak egy szimpla vevő-eladó kapcsolatról beszélhetünk, hanem kölcsönösségről és egymásrautaltságról is, ami mindenképpen egy mély emberi és szakmai bizalmon alapul.

Az árakkal, a partner felé tanúsított hozzáállás kapcsán mennyire elégedett az Overmatic-kal?

Teljes mértékben. Amit különösen kiemelnék, hogy minden téren rendkívül mobilisek és alkalmazkodóak. Kiemelt árkedvezményt kapunk tőlük, mely kedvező helyzetbe hoz bennünket a piaci versenyben.  Az is előnyt jelent számunkra, hogy nem kell külön árajánlatot bekérnünk minden egyes alkalommal. Ez nagyban megkönnyíti a mindennapi munkánkat is.

Rendkívül partner központúak, mindig segítőkészek és a váratlan helyzetekre is fel vannak készülve. Volt olyan eset például, amikor azért, hogy mi hétfőn kora reggel már indulni tudjunk a termékekkel egy vidéki munkára, egy kedves kollégájuk vasárnap bemt a cégbe és kiadta nekünk az árut. Számomra ez olyan hozzáállás, amit talán más cég nem tudna biztosítani.

És mi lenne az, amit még a velük való közös munka kapcsán kiemelne?

Mindig, mindenre rendkívül gyorsan reagálnak, nincs csúszás és probléma sem szokott felmerülni a termékek kapcsán.

 Nekem maga a cég a garancia arra, hogy olyan terméket kapok,

amiben nemcsak én, de az én ügyfelem is megbízhat.

Az Overmatic-nál az ár és a minőség együtt jár, ezért bátran ajánlom őket másoknak is.

Scroll to Top