Telefon: +36-1-249-4746 | Mobil: +36 70 385 6877 | E-mail: office@overmatic.hu

1044 Budapest, Megyeri u. 51.

Menekülés, légutánpótlás és beléptetés egyszerre?

Gyakori elvárás manapság, hogy egy ajtó egyszerre többféle feladatot is képes legyen ellátni.

Rendelkezzen menekülő funkcióval, ugyanakkor a Hő és Füstelvezető rendszer részeként gondoskodjon a friss levegő utánpótlásáról, és természetesen beléptető funkciót is biztosítson.

Egy légutánpótló kétszárnyú ajtó esetében a menekülést rejtett motoros pánikzár biztosítja. Az ajtó belső oldalán lehet rátét pánikvasalat, vagy kilincs, a külső oldalon pedig ajtógomb.

A friss levegő utánpótlást pedig szárnyanként egy-egy ajtónyitó félautomatika végzi. Ha beléptetés is szükséges, a rendszerhez párosítható kódkártyás, ujjlenyomat vagy arcfelismerős olvasó.

Az ajtók külső oldalán pedig 2 sínes ajtócsukó és egy rejtett sínes csukássorrend szabályzó biztosítja a szárnyak nyitás utáni visszazáródását.

A Dormakaba SVA-SVI rejtett pánikzárai mindkét szárnyat motorosan mozgatják. Ideális és igen versenyképes megoldás a ma igényeinek kiszolgálására ajtónyitó félautomatikákkal, ajtócsukókkal, beléptető olvasókkal kompletten, csomagban is.

 Amennyiben Hő- és füstelvezető rendszerekkel, rejtett motoros pánikzárral kapcsolatos igénye van, forduljon hozzánk bizalommal!
office@overmatic.hu

Scroll to Top