Telefon: +36-1-249-4746 | Mobil: +36 70 385 6877 | E-mail: office@overmatic.hu

1044 Budapest, Megyeri u. 51.

“Szomszédok”, az Alukombi Kft. ügyvezető igazgatójával beszélgettünk a szakmai kapcsolatról

Hogy kerültek kapcsolatba a céggel?

A cég tulajdonosát, Szabolcs Petit még az előző vállalkozása kapcsán ismertem meg és hamar szakmai, bizalmi kapcsolat alakult ki közöttünk. Ezért tudunk ilyen sok éve hatékonyan együtt dolgozni, ami nagyon becsülendő számomra.

Hány éves munkakapcsolatról beszélünk?

A mostani cégemmel már húsz éve dolgozunk együtt az Overmatic-kal, tulajdonképpen a cég megalakulása óta. Mi vasalatokat vásárolunk tőlük, tehát mint öreg pajtások, viszonteladók segítjük egymás munkáját. És azért húsz év az húsz év, ez mindent elmond a két cég szakmai és baráti kapcsolatáról.

És milyen előnyöket emelne ki a cég esetében, ami a versenytársakhoz képest megkülönbözteti az Overmatic Kft.-t?

Sokkal kedvezőbb árat tudnak adni, mint a többi piaci résztvevő, ami szerintem az egyik legnagyobb előnyük. Természetesen ez összefügg azzal, hogy az árajánlatadás is épp olyan gyorsan történik náluk, mint a rendelés végrehajtása, mintha legyőznék az időt magát is.

 

Közös pályafutásunk alatt még sosem csúsztak, nem tértek el a határidőtől

és mindig mindent időben megkaptunk tőlük.

No, de ehhez hozzá kell tenni, hogy mivel szomszédok vagyunk,

könnyű, vagyis könnyebb dolgunk van.

 

Szomszédok? Ezt pontosan hogy kell érteni?

Hát úgy, hogy egy telken vagyunk. Ugyanis az Overmatic tőlem bérli azt az épületet, raktárt, amiben dolgoznak. Így, ha kilépek az ajtón elég, ha átintegetek nekik. Na jó, nem, a szakmai részét azért ennél precízebben csináljuk, de integetni azért még szoktunk. Tulajdonképpen a szállítási határidő betartása gyerekjáték, mivel csak az udvar másik végébe kell áthozni, amit megrendelünk tőlük. De persze attól ők még ugyanolyan pontosak, precízek és sosincs hiba a szállításban vagy a termékben.

 

És nincs is olyan, amit ne tudnának megoldani.

Egyszer például soron kívül tudott nekünk SOS-ben ajtópántokat hozatni az Overmatic. Más nem tudta megoldani, de nekik sikerült.

Én ezért is ajánlom őket mindig a szakmában, mert nem ismernek lehetetlent

és a váratlan helyzeteket is gyorsan megoldják.

Scroll to Top