Telefon: +36-1-249-4746 | Mobil: +36 70 385 6877 | E-mail: office@overmatic.hu

1044 Budapest, Megyeri u. 51.

Precizitás vagy garanciális munka….

Precizitás vagy garanciális munka....

Történt a  minap hogy behoztak hozzánk 10 darab ACK láncos ablakmozgató motort, javításra. Az ACK motorokról tudjuk, hogy stabil és megbízható motorok, melyek hosszú éveken át képesek problémamentesen működni, amennyiben szakszerűen kerültek felszerelésre.
Szakemberünk nagy serényen nekifogott a  javításnak és a jól látható jelekből rövid időn belül kiderítette, hogy a  motorok azért mentek tönkre idő előtt, mert a helyes végállás beállítás teljes mértékben elmaradt a  felszerelés alkalmával.
Törött láncvezetők, elcsavarodott és meggörbült meghajtó tengelyek, összemart fogaskerekek ellenére motorok üzemeltek de szenvedtek, kínlódtak mindvégig.
Az alkatrészek mindegyikét kicseréltük és szakszerűen beállítottuk mind a 10 motornál. A telepítési figyelmetlenség és hanyagság következménye a sok alkatrészt és a munkadíjat tartalmazó szép, kövér javítási összeg, ami bizony a megbízó zsebét terhelte.

Vajon melyik változat ésszerűbb ? 

A felszereléskor rászánni  azt a 3-4 percet, amely a figyelmes pontos motorbeállításhoz szükséges és amely az egyszeri szakszerű munkavégzést garantálja ( ehhez ügyfeleink számára ingyenes szaktanácsadást és oktatást biztosítunk)

Vagy

Az elhamarkodott, figyelmet és szándékot nélkülöző ’csélcsap’ munka , melynek végeredménye, hogy az eszköz jóval idő előtt felmondja a szolgálatot…
A javítási munkáknak mint tudjuk költséggel járnak. A helyszíni kiszállás, az eszközök leszerelése, eljuttatása javításra, a visszaszállítás és az eszközök újbóli felszerelése jelentős idő- és költségvonzattal jár. Ezt pedig valakinek állnia kell…
Érdemes mérlegelni, mi éri meg jobban? Érdemes-e azt a pár percet rászánni a helyes telepítés érdekében, és nem kell visszamenni, vagy gyorsan végezni, aztán lesz ami lesz..

A pontos telepítéshez szükséges tudást pedig mi biztosítjuk.

Scroll to Top