Telefon: +36-1-249-4746 | Mobil: +36 70 385 6877 | E-mail: office@overmatic.hu

1044 Budapest, Megyeri u. 51.

Tanács helyett naprakész tudást adunk

Gondot okoz az ablakmozgató motorok megfelelő kiválasztása és hibátlan telepítése? Problémát jelent a szükséges elektronika kiválasztása? Pedig mindezek alapvető feltételei lennének a gondos tervezésnek és a minőségi munkának! Megfelelő tudás hiányában idő és pénzveszteséget eredményezhet egy-egy elhibázott választás.

Mint minden szakmának, az ablakok automatizálásának is megvannak a fortélyai, legyen szó akár szellőztetésről vagy a hő és füstelvezető rendszerekről. A motorok megfelelő kiválasztása és hibátlan telepítése, a szükséges elektronika meghatározása alapfeltétele egy minőségi munkának. Gyakran pont ezeknek az ismereteknek a hiánya vezet oda, hogy olyan problémát generálnak maguknak a megrendelők, ami csak többszöri helyszíni kiszállással és módosítással orvosolható. Mondanunk sem kell, hogy ez jelentős többletköltséggel és időveszteséggel járhat együtt.

Naprakész tudással előzzük meg a többletköltséget

Ezeknek az esetleges hibáknak a megelőzését szeretnénk elérni azzal, hogy ingyenes oktatás sorozatot indítunk, az ablakautomatizálás különböző témaköreit végigjárva. Egyszerűvé, tisztává és jól érthetővé tesszük mindenki számára ezeket az ismereteket, annak érdekében, hogy ne fordulhassanak elő esetlegesen költséges tévedések.

Miért ajándékozunk tudást?

Szakterületünk a nyílászáró automatizálás, amit azért választottunk, mert hisszük, hogy olyan megoldásokat kínálhatunk a különféle cégek számára, melyekkel egyszerűbb és kényelmesebb lehet az épületek ablakmozgatása. Ügyfeleink szaktudása és felkészültsége saját hatékonyságukat és elégedettségüket szolgálja. Szakmailag tájékozott ügyfeleinkkel közösen az elsőre megfelelő technológia megválasztásával rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg.

Szeretnénk, ha ügyfeleink megrendeléseik előtt, bátran fordulnának hozzánk azokkal a kérdésekkel, amiket érdemes feltenni a tökéletes megoldások kialakítása érdekében. Ahhoz viszont, hogy a megfelelő kérdéseket tudják feltenni, már szakmai jártasság szükséges. 
Ezért naprakész szaktudással ajándékozzuk meg az érdeklődőket ingyenes oktatásunkon minden ügyfelünket, aki szeretne magabiztos tudást szerezni.  Aki elvégzi a képzést, a jövőben nem fog bizonytalanul vagy esetleg rosszul dönteni egy-egy nyílászáró megoldás mellett, így magabiztosan használhatja a piacon elérhető leginnovatívabb ablak automatizációs technológiákat.

Az oktatások helyszíne

A képzés az Overmatic Nyílászáró Automatizálási Nagykereskedelmi Kft. budapesti telephelyén (cím: 1044 Budapest, Megyeri u. 51.) zajlik. Telephelyünk bemutatóteremként is funkcionál, ezért működés közben is be tudjuk mutatni az éppen aktuális témát. Ezért is ajánljuk minden érdeklődő figyelmébe az oktatási alkalmakat, hiszen itt megnézheti, megfoghatja, kipróbálja az eszközöket. A képzés térítésmentes, de regisztrációhoz kötött, kérjük regisztráljanak időpontjainkra időben.

Szerezzen naprakész tudást, az Overmatic Kft. szakértő csapata szeretettel várja Önt is!

Scroll to Top